«Ми є народ, якого не здолати»

Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Полягли за честь, за волю, за право бути Українцями і за свою Батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

22 лютого 0 11:30 з нагоди річниці вшанування Героїв Небесної Сотні бібліотекарі бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) в приміщенні дитячо-юнацького клубу «Оріон» в пам’ять про загиблих за майбутнє України,  провели годину вшанування «Ми є народ, якого не здолати». Під час заходу присутнім розповіли про історичні події, що змінили політичне обличчя України, реалізувавши прагнення українського народу в напрямку європейського вектору розвитку, дізналися про подвиг Героїв Небесної Сотні, ознайомилися з літературою, документальними фото і відеоматеріалами часів Майдану.

А також захід доповнив веббібліографічний список “Лицарі Небесної Сотні”.

Учасники заходу виконали пісню “Пливе кача”, читали вірші, присвячені героям Революції Гідності  і вшанували героїв хвилиною мовчання.

Відповідальна за проведення заходу Г. Подолецька.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top