Молодіжний коктейль” Під сузір’ям кохання “

Відзначаючи День Святого Валентина, 14 лютого 2019 року о 15.00 год. працівники абонементу ЦБ (вул. К.Данила, 16) Департаменту культури міської ради організували та провели молодіжний коктейль “Під сузір’ям кохання”. Під час його проведення бібліотека стала територією позитиву.

Привітавши всіх, хто завітав на свято у символічну світлицю ЛЮБОВІ і нагадавши присутнім історію Дня Святого Валентина, традиції його святкування, бібліотекар запропонувала користувачам проведення молодіжного дозвілля, поєднавши бібліотечні заходи в своєрідний коктейль.

Молодіжний коктейль – це час для відпочинку, приємного спілкування, позитивних зустрічей, нових знайомств, можливість отримати насолоду від ліричних віршів, поринути в романтичну атмосферу, переглянувши цікаву тематичну бібліовітрину та бібліосушку, підібрати літературу відповідно до настрою.

Інгредієнтами молодіжного коктейлю були:
– святкова та романтична атмосфера;
– літературна здибанка з молодими поетами міста Наталією Борин та Богданом Кирстою (Наталія Борин читала свої вірші про кохання “Дарунок долі”, ”Так холодно було без тебе”, “Ти мій на віки, я назавжди-твоя” та інші, а Богдан Кирста запропонував слухачам вірші із своєї збірки “Вечірніми вулицями”)
– ліричні читання «Вічна музика світу – кохання»;
– читання цитат із поетичних збірок про кохання за тематичною валентинкою:” Якщо ти далеко – я сумую, якщо поруч – я вірші цитую”
– інтерактивний конкурс – гра «Продовж фразу: “Кохання – це….» ( перемогла Наталія Борин, отримавши приз – книгу Ніки Нікалео “Любові полум’я” з автографом ) ;
– флешмоб «Запали свічу кохання» (запалювання романтичних свічечок в сердечку); – романтична акція «Признач побачення в бібліотеці»;
– подарунковий сертифікат «Запишись в бібліотеку»;
– бібліотечна кав’ярня: кілька рядків про кохання до чашки кави в бібліобарі.

Так, як, в цей день відзначали ще й “Міжнародний день дарування книг”, то Наталія Борин зробила подарунок користувачам бібліотеки, подарувавши “Антологію сучасної української літератури”, в якій надруковані і її поетичні рядки. На відвідувачів чекали приємні сюрпризи, акції, книжкові інсталяції, виставки, фото на згадку.
Захід проведений для юнацтва. Відповідальні: Данилів Л.В., Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top