Монолог власної думки «До Конституції з повагою, до влади – з надією»

День Конституції України – це одне з наймолодших свят нашої держави. У цей день ми віддаємо данину поваги символам держави, що пройшли довгий героїчний шлях. Це свято національного єднання й загальної відповідальності за сьогодення й майбутнє нашої Батьківщини.

Тож, з нагоди річниці прийняття Основного Закону України, в бібліотеці-філії № 2 26.06.2017 о 14.00 год. відбувся монолог власної думки «До Конституції з повагою, до влади – з надією». Кожен з відвідувачів оглядав виставку-викладку «Конституція одна для всіх» і висловлював свою власну думку щодо дотримання законів Конституції державною владою, місцевою владою та пересічними громадянами.

Найбільше і найгостріше висловлювалися про стан медицини, освіти та пенсійного забезпечення.

Тема працевлаштування молодих дипломованих фахівців також є актуальною і невирішеною у нашій державі, що також суперечить законам Конституції.

Для перегляду виставки представлені такі книги: Конституція України, В. Гетьман «Як приймалася Конституція України», Т. Пейн «Права людини», Збірник нормативно-правових актів та методичних матеріалів», «Кодекс законів про працю України», О. Звєрєв «Захист прав споживача».

Відповідальна за захід – Захарів О.Я.

 

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top