Музично-поетична акварель “Музика на всі часи”

Мені здається, музика – космічна.
Найбільш космічна із усіх мистецтв.
Я часом думаю, що музика походить
ще з позивних із космосу крізь хаос.
А особливо – скрипка і орган.
В його акордах чутно кроки Бога.
                               Ліна Костенко

Музика одна з прекрасних естетичних цінностей людства. Вона сприяє гармонізації нашого загального світовідчування, виступає інструментом самовираження і натхнення, служить джерелом найкращих почуттів та емоцій. Музика може підбадьорити, підняти настрій, налаштувати на робочий лад, допомогти розслабитися, подумати — вона може все. Саме у музиці людина знаходить натхнення й сили, світлі сподівання та чисті прагнення.

Міжнародний день музики — це професійне свято для всіх, чиє життя пов’язане з нотами, піснями, музичними інструментами, хто не з чуток знає, що таке мінор і мажор, сольфеджіо, попурі та реперкусса. Свято відзначають також поціновувачі музики, а також усі, хто просто не уявляє ні дня свого життя без музики.

01.10.2022 р. завідувачка бібліотеки-філії №15 МЦБС Департаменту культури міської ради провела музично-поетичну акварель «Музика на всі часи».

Відвідувачі бібліотеки могли прочитати улюблені поезії під музику, а також ознайомитися із музичною літературою. До вашої уваги відеоролик із читанням поезій під музичний супровід.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top