Мультперегляд “Пригоди Котигорошка та його друзів”

Літо з Бібліотекою – це найкраща можливість для дітей читати, пізнавати, займатися творчістю, грати та відпочивати.

26.07.2023 року працівники бібліотеки-філії № 1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради гостинно зустріли інклюзивну групу ГО “Об’єднані любов’ю” і провели у рамках проекту  #Особливий_липень_в_бібліотеці мультперегляд “Пригоди Котигорошка та його друзів”.

Теплі обійми і позитивні емоції, щирі посмішки запанували у бібліотеці. В усіх присутніх була чудова нагода помандрувати разом  з казковими героями світом улюблених казок, а також відповісти на запитання вікторини “З якої ми казки?” 

Разом з бібліотекарем діти пригадали сюжет казки “Котигорошко”. Переглянули мультфільм, який було знято за мотивами цієї народної казки.

Цікаві пригоди казкових героїв після перегляду мультфільму надихнули дітей на малювання і кожен з них отримав у подарунок розмальовку з зображенням Котигорошка із текстом цієї народної казки.

Аби додати цьому заходу особливої атмосфери бібліотекар запросила усіх зробити світлину на згадку біля казкового Котигорошка і звернула увагу на яскраво оформлену книжкову викладку “У світі казки і пригод”. 

Сьогодні в нашому кінозалі була створена весела і незабутня атмосфера, де усі присутні насолоджувалися часом, проведеним в бібліотеці.

Відповідальна за проведення заходу Таргоніна В. Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top