«Нас зібрала природа»

 22 квітня – святкування Дня Землі. Це свято єднає народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих щедрот і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

    20 квітня 2018 рок з нагоди цього свята у бібліотеці – філії№8 (вул. Блавацького, 8) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбувся літературно екологічний мікс «Нас зібрала природа» для учнів 6-го класу ЗШ№6.

Під час заходу бібліотекар мала можливість розповіла учням, що населення планети все більше відчуває тривогу за екологічний стан Землі. Учені шукають шляхи вирішення проблем- оздоровлення Планети, створюють нові технології. Але величезна робота зі збереженням природи повинна розпочатися з перебудови нашої свідомості. Якщо ми хочемо бачити планету здоровою, то екологом повинен бути кожен у своєму житті. Учні висловили своє бачення того, як покращити це становище і як змінити ставлення людини до природи. На заході звучали поетичні твори про рідну природу, її красу і неповторність. Літературно екологічний мікс доповнила книжкова виставка: «Щоб тільки неба очі голубі цю землю бачили в цвітінні». Також учні переглянули відеоролик «Світ відзначає День Землі».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top