На абонементі ЦБ розпочато рік Івана Франка

image00 Fotor_Collage“З Новим роком, браття милі,
В новім щастю, в новій силі
Радісно вітаю вас
І бажаю, щоб в здоров’ю,
В мирі, з братньою любов’ю,
Відтепер ішов нам час.
Щирій праці Бог поможе!
Дай вам Боже все, що може!”
І.Я.Франко

Такими новорічними вітальними словами І.Я.Франка 3 січня о 14.00 на абонементі ЦБ (вул.К.Данила, 16) розпочали святкування Року Івана Франка, оголошений Івано-Франківською обласною радою з нагоди відзначення 160-річчя від дня народження українського письменника, поета, філософа, вченого, громадського і політичного діяча.

Працівники абонементу розробили ряд заходів, які будуть проводитись протягом року і, які крапля за краплею допоможуть користувачам бібліотеки наблизитися до пізнання величезного та унікального материка з селянським іменем людини, що стала “володарем у царстві духа”.

Презентація виставки-присвяти “Осяйний пролог нації” – перший захід цього року, який вчить цінувати культурні надбання минулого, допомагає глибше пізнати духовну спадщину, думки та праці І.Франка.

Бібліотекарі підкреслили, що Іван Франко це вже навіть не ім’я і не символ, це величезний материк, який ми відкриваємо і не можемо відкрити. Наразі, Франко для нас залишається більше невідомим, аніж відомим, і це не дивлячись на постійне звертання до вивчення і популяризації доробку Франка-вченого, Франка-громадського діяча, Франка-письменника.

Відповідальна заввідділу обслуговування ЦБ Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top