“На варті Вітчизни”

6 грудня 2018 року о 14:00, в день коли ми відзначаємо День Збройних сил України, на абонементі ЦБ (вул. К. Данила,16 ) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулася патріотична інформина “На варті Вітчизни”.

Захід присвячений воїнам, які захищають незалежність нашої держави. Бібліотекар наголосила, що  з березня 2014 року наша країна знаходиться в стані війни. Ба­гато страждань випало на долю нашого наро­ду за цей час, але він проявляє свій незламний дух. Сьогодні на Сході України йдуть військо­ві дії, точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України. Весь народ нашої держави об’єднався нині проти російського агресора. Сили ООС намагаються протистоя­ти російським найманцям. На полі битви — захисники, воїни. Вони мужні, сміливі, хоробрі. Не шкодуючи власного життя, захищають неньку-Україну. Це бійці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарі, які в мирний час повертають поране­них в війні на Сході з того світу, волонтери, на плечах яких тримається наша армія. Саме їхнє життя і висвітлює  мілітарний журнал «Національна оборона», що видається за сприяння полку «Азов». На захід завітали представники  Національного Корпусу з презентацією нового номера журналу(№7). Сергій Сивачук, представляючи видання, зауважив, що в грудневому випуску читача може зацікавити інтерв‘ю із хорватським добровольцем «Азову» Денисом Шелером, який покинув Батьківщину заради України та вже п’ятий рік тренує на Сході бійців і бере участь у баталіях на передовій. Також у номері ви знайдете ексклюзивний матеріал, присвячений щорічній спеціалізованій виставці «Зброя і безпека-2018». Героїнею рубрики про волонтерів стала співачка та акторка Алла Мартинюк, яка розповіла про стан фронтового волонтерства у ці дні та оцінила вплив війни на її творчість.

Окрім цього, п. Сергій підкреслив, що всі були приємно подивовані, побачивши в журналі фото свого побратима, який і в даний час знаходиться на передовій. Він запросив всіх охочих стати читачами даного журналу, на що зразу відгукнулись користувачі бібліотеки, які із задоволенням взяли його читати.

На закінчення, бібліотекар підкреслила, що багато синів нашого міста пішли виконувати свій обов’язок перед Батьківщиною. Вони з гідністю несли і не­суть бойову службу в лавах Збройних сил України і сьогодні нам треба гуртуватися, допомагати один одному та нашому війську і державі.  Будьмо мужніми, збережімо державу, збережімо себе.

Захід підготовлений та проведений для юнацтва. Відповідальні  Кирста О. М., Данилів Л.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top