“На новорічний майстер-клас ми запрошуємо вас”

Щастя безмежного в році новому,
миру і радості вашому дому!
Хай вам майбутнє дарує надію
і хай збуваються всі ваші мрії!

Наближається чарівний час казки та бажань – Новий рік. Хочеться зробити свято яскравим і неповторним, наблизити диво, стати його частиною

Завдяки новорічним прикрасам, виготовленим власноруч, ми не лише робимо гарним наш будинок, але й даруємо свято, радість і любов своїм близьким.

Тому не чекайте дива, а створіть його власноруч. Ми переконані, що для цього потрібне лише бажання, фантазія та гарний настрій. Працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели в онлайн режимі майстер-клас «На новорічний майстер-клас  ми запрошуємо вас».

Запрошуємо всіх спробувати власноруч створити яскраві новорічні листівки . Ми навчимо вас виготовляти чудові ялинки.   Переконаєтесь, що з непотрібних, на перший погляд, дрібниць (ґудзиків, намистин, стрічок) власними руками можна створити оригінальні новорічні іграшки та прикраси для ялинки. Звичайно не обійдеться тут і без символу нового року – Бика. Цікавою також буде закладка для книжок – «Олень».

Ми переконані, що іграшки зроблені з любов’ю і фантазією всією сім’єю перетворять Новий рік в тепле,  затишне родинне свято.

Працівники бібліотеки вітають усіх з прийдешнім Новим роком.

Відповідальна Іванишин А.-Б.М

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top