Недільна казка “Березнева КотоВасія”

Березень, саме в цьому місяці святкують день котів. Тому, недільна казка, яку підготувала бібліотекарка 14.03.2021 року в бібліотеці-філії №4 ( вул. Є. Коновальця 132 А) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, присвячується цій темі і  називається – “Березнева КотоВасія”. А для того, щоб маленькі користувачі отримали ще більше задоволення від даного заходу, то на початку відбулась лялькова вистава, в якій діти дізнаються корисну інформацію і будуть мати нагоду вивчити цікаву пісеньку.

Досить повчальну казку «Нерозумне кошеня» з книжки «Казки лісовичка» прочитала Магас М. М. Також, бібліотекар дитячого відділу рекомендує почитати інші книжки про котиків  –  Г. Вдовиченко  «36 і 6 котів», збірку «Коли звірі розмовляли», Ш. Перро «Кіт у чоботях» та «Кіт і лисиця».
Запрошуємо на нашу сторінку в фейсбуці https://www.facebook.com/biblioteka.mcbs/ ,  для перегляду мультфільмів про цих милих тваринок, які не тільки піднімуть настрій, а й навчать мудрості. Тож на вас чекає «Котик Мурчик», «Сім’я котиків» та пісеньки.

Чекаємо на вас у бібліотеці після закінчення карантину. Бережіть себе! Будьте здорові!
Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top