Недільна казка «Розділи почуття смайликом»

  Скоро, а саме 14 лютого, в усьому світі будуть відзначати чудове свято – День святого Валентина. Це привід подарувати тому хто подобається щось миле і проявити свої почуття смайликом, листівкою, посмішкою. 11 лютого 2024 року, о 14:00 годині працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували і провели недільну казку «Розділи почуття смайликом».

Цікаву і корисну казку «Розуму на базарі не купиш», з книги «Пригоди в чарівному лісі» Л. Суворова прочитала Магас М. М. і розповіла про свято, яке скоро святкуватиме весь світ. Наші маленькі користувачі з великим задоволенням слухали казку, ділилися враженнями. А ще, ми разом розділили почуття зі смайликом і всі отримали такий милий подарунок від бібліотеки. Також усі охочі змогли зробити валентинку, щоб подарувати її тому хто подобається.

І дорослі, і діти з захопленням переглядали книги, які бібліотекарка підібрала на цю тему, складали пазли, грали ігри і просто  веселилися. Рекомендуємо прочитати інші цікаві книжки на цю тему В. Чемерис «Вітька + Галя», М. Морозенко «Я закохалася», А. Малейко «Моя мама кохає художника», С. Гридін «Дорослі зненацька», Н. Грьонтведт «Супер літо», У. Старк «Маленька книжка про любов», Д. Вілсон «Дівчата закохані», О. Купріян «Солоні поцілунки», О. Свєтогоров «Найромантичніше кохання», О. Бурлака «Поцілунок був не останній», І. Абеді «Лола – любляче серце» та цікаві і пізнавальні журнали «Смайлик». Перегляньте мультфільми: «Мультик про кохання», «Мультфільм – День Святого Валентина», «Красуня та Чудовисько. Найчарівніша казка», «Казки про Принцес та Красунь», «Історія Кохання» та цікаву розповідь «ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА _ день закоханих _ для дітей», які представлені на нашій сторінці в фейсбуці https://www. facebook.com/ Бібліотека-4-ІФ-Територія-книжкових-цікавинок- 104792958790436, й отримайте позитивні емоції. Бережіть себе. Будьте здорові. Приходьте до нас. Обіцяємо, що ви гарно і корисно проведете свій час. Чекаємо Вас в нашій бібліотеці.

Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top