Недільна казка “Хоч жабка маленька та співає голосненько”

Ква-ква-ква, ква-ква-ква,

Я така ще молода,

Віджену від серця сум, 

Поки прийде любий кум

І. Савка

14 листопада  2021 року працівники   бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради підготували недільну  казку «Хоч жабка маленька та співає голосненько».

З цікавої лялькової вистави, яка вчить нас мріяти, надіятись і  ніколи не здаватися, розпочалась наша недільна відео-зустріч. 

Пізнавальну і веселу казку «Жабка Квася», з книжки «Казки-горошинки» Ірини Савки,  прочитала Магас Марія, й закликала не сумувати, а співати, читати й просто гарно проводити час.

Пропонуємо прочитати такі цікаві книги з казками  і віршами усім бажаючим: Ю. Височанський  «Про жабку»,  «Царівна – жаба», М. Зьомковська  «Пригоди дідуся Всевіда»,  Г. Андерсен   «Дюймовочка»  та М. Трублаїні «Про дівчинку Наталочку та сріблясту рибку».

Заходьте на нашу сторінку в фейсбуці  https://www.facebook.com/biblioteka.mcbs/.,  і побачите, ще й мультфільми:  «Жаба боязкіша за зайця»,  «Машині казочки – Царівна – Жаба (Masha and the Bear)», «Жабка, яка надто багато думала», «Рукавичка», «Краб і жаба», «Червона жаба»;  цікаві факти та запальна  пісенька про веселу і дружну жабку. А для непосидючих маленьких користувачів є фізкультхвилинка «Стрибучі жабки».

Мрійте й нехай всі ваші мрії здійсняться.

 Чекаємо на вас в нашій бібліотеці по закінченню карантинних обмежень. Бережіть себе. Будьте здорові. 

Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top