Недільна казка “Їжачок іде до школи”

З приходом весни і тепла зі своїх нірок скоро повикочуються їжаки. Їжачок — це улюблений герой багатьох малюків, можливо саме тому ця тварина часто згадується в різних казках, а також зображується у мультфільмах. Найчастіше це симпатичний, невеликий клубочок з колючками, який поводить себе досить кумедно. А що ви знаєте про їжаків? Чи зможете впізнати цю тваринку на вулиці? Отож, 11.04.2021 року в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132а) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували недільну казку “Їжачок іде до школи”.

Бібліотекарка прочитала дітям казку “Як їжаки у вирій літали” із книжки Світлани Прудник “Казки затишного лісу”. А для найменших глядачів підготували невеличку лялькову виставу, яка ще й навчить малят веселої пісеньки.

Працівники бібліотеки рекомендують прочитати: “Заєць та їжак” Братів Грімм, “Їжачок в тумані” С. Козлова, “Їжачок – хитрячок” П. Воронька і цікаві загадки “Колючий клубочок”, а ще корисну інформацію про їжаків читайте в журналі “Смайлик” (№3,2021).
Запрошуємо відвідати нашу facebook-сторінку: https://www.facebook.com/biblioteka.mcbs/, а також чекаємо на вас у нашій бібліотеці. Бережіть себе і будьте здорові!
Відповідальна за проведення  Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top