«Нова поезія – нового дня»

До 80-річчя від дня народження поета, громадського діяча Нестора Чира 21. 03. 2018 р. о 14.00 годині у читальному залі бібліотеки-філії № 2 (Карпатська, 14) Департаменту культури міської ради було проведено засідання літературно-мистецького клубу «Муза»  поетичний вернісаж «Нова поезія – нового дня».

На захід було запрошено українського поета, журналіста ТРК “Карпати”, члена Національної спілки письменників України, керівника «літературної студії “Бистрінь” ім. Нестора Чира» – Олександра Букатюка. Він є автором книжок «Мадонна Майдану», «Мадонна миру».

Під час масового заходу гість зачитав поезію Нестора Чира, а також  свої власні вірші на патріотичну , історичну, ліричну тематики. Присутні відвідувачі уважно, з цікавістю слухали Олександра, а також брали участь у читанні його поезій.

Бібліотекар Дяків Романія Богданівна зачитала вірші журналіста, зокрема: « Вічна панахида», «Кроки Бога», «Месія на Майдані», «Сучасна Голгота»» та інші.

Захід відбувся в теплій, душевній атмосфері. Читачі активно обговорювали творчість винуватця зустрічі, а також дуже були раді знайомству  із творчістю Олександра.

На згадку Олександр Букатюк подарував бібліотеці книгу Нестора Чира «Гортаючи долю».

Відповідальна за захід Дяків Р.Б.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top