Нові книги про Майдан

Knygy pro Maidan 2014Фонд краєзнавчого відділу ЦБ (вул. Г.Мазепи, 3) поповнився новою літературою. Пропонуємо ознайомитись з книгою телеведучого, журналіста Hromadske TV Данила Яневського “Проект “Україна”. Відомі історії нашої держави”, в якій автор висловлює власний погляд на історію України, починаючи з середини Х ст. до ліквідації Гетьманщини та утворення Київського намісництва 1781 року.
Також, ми представляємо вашій увазі книги про події Євромайдану і “зими, що нас змінила” описані у колекції есе від Т.Прохаська, І.Ципердюка, Ю.Андруховича, С.Жадана та Ю.Винничука. У власній письменницькій манері автори передають враження, думки і оцінки та найдостовірніші деталі тих подій. Перше художнє зображення Ревоюції Гідності у літературі втілив знаний в Україні письменник, політик, дипломат Василь Базів у романі-реквієм “Армагедон на Майдані”. В його основі лежать реальні події та люди.
Особливе місце серед літературних новинок займають твори сучасних українських авторів, лауреатів Міжнародного конкурсу “Коронація слова”: Т.Белімова “Київ.ua”, В.Лиса “Із сонцем за плечима. Поліська мудрість Палагеї”, Ж.Куява “Дерево, що росте в мені”, Л.Дашвар “На запах м’яса”, Г.Вдовиченко “Пів’яблука”.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top