«Обери професію своєї мрії»

Одним із найважливіших кроків у житті людини є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість – одна з пріоритетних умов відчуття життєвої повноцінності. Вибір навчального закладу, а згодом професії, значною мірою впливає на все наступне життя людини. Тут не можна покладатись на випадковість, квапитися, поспішати. Необхідне найсерйозніше ставлення до цієї проблеми як батьків, так і особисто кожної молодої людини.

Для того, щоб допомогти молоді зорієнтуватися у виборі професії, 29 березня 2023 року працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Коновальця, 132а) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували і провели у ліцеї №12 захід: інтелектуальне дослідження «Обери професію своєї мрії».

Учні взяли активну участь у обговоренні вибору майбутньої сфери діяльності. Ліцеїсти висловлювали свою точку зору щодо
вибору професії, навчального закладу та ймовірність працевлаштування за обраною професією.
Бібліотекарі презентували книгу Санжа С. «Я обираю професію», в якій йдеться про багато цікавих професій з ілюстраціями та коментарями. Бо, дуже важливо, щоб учні знали відповідь на запитання – «Коли я виросту, я
стану…?».
Була проведена презентація прес-досьє « Професії нашого краю», а також запропоновано тест для вибору професії своєї мрії.

Відповідальні за проведення: Лесик Л.А., Магас М.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top