“Ой Андрію, даруй нам надію!”

Здавна існувала у нашого народу чудова традиція – Андріївські вечорниці. Віддаючи шану минулому, беручи усе найкраще у наше сьогодення, ми на вечорницях відроджуємо усе найдорожче, що є у народу: його мову, пісню, історію…

12 грудня 2021 р. в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано – Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулися чарівні посиденьки “Ой Андрію, даруй нам надію!”

Розпочала наше свято вокалістка Будинку культури с. Вовчинець Шевчук Анна. Працівники бібліотеки розповіли про свята, які святкують в грудні. Марія Дмитрівна (Господиня) з дівчатами 5-Б класу ліцею №25 поворожили на майбутню долю. Дівчатка з ліцею №5 та ліцею №16 зіграли в гумористичній сценці за повістю “Кайдашева сім’я” Івана Нечуя-Левицького. Директор Івано-Франківської МЦБС Оксана Миронівна разом з керівником ГО “Об’єднані любов’ю” Марією Володимирівною заспівали різних пісень.

В читальному залі бібліотеки панувала тепла, весела, світла атмосфера. Вечорниці завершились смачним частуванням, хорошим настроєм та надією на світле майбутнє.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top