Онлайн-перегляд нової літератури “Нова книга – це завжди подія!”

Неабияке задоволення приносять нові книги. Нові надходження – це завжди довгоочікувано і захоплююче.  Кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство. Нещодавно до читального залу ЦБ надійшли нові книги. Це сучасна художня та галузева література.

16.12.2020 року працівники читального залу ЦБ (вул. Пилипа Орлика, 5) Івано-франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували для користувачів бібліотеки та інтернет-користувачів онлайн-перегляд нової літератури “Нова книга – це завжди подія!” Завітавши до читального залу ЦБ, кожен може знайти для себе книги як для свого розвитку, так і для душі.

До уваги відвідувачів читального залу та віртуальних користувачів пропонуємо:

  • Павленко С. Батуринська фортеця [Текст] / Сергій Павленко. – К.: Мистецтво, 2019. – 191 с.
  • Литвин С. Симон Петлюра у боротьбі за Самостійну Україну [Текст]  / Сергій Литвин. – К.: Смолоскип, 2018. – 680 с.
  • Симчич М. Чорнобильці: герої чи ізгої [Текст] / М. Симчич. – Винниця: ТОВ “Твори”, 2019. – 216 с.
  • Апостоли ХХ століття. Українська поезія [Антологія] / Казімеж Бурнат, Світлана Бреславська. – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2020. – 316 с.
  • Качкан В. А. Одкровення. Есеї про літераторів, вчених, митців [Текст]: Багатотомне видання. – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2020. – Т. 3 / за заг. ред. М. Романюка. –  464 с.
  • Гловацький В. Роман: у 2-х книгах [Текст] / В. Гловацький. – Івано-Франківськ: п-ць Майданчук І. І., 2019. – Кн. 2: Анна-Єфросинія – велика княгиня Романова: роман / В. Гловацький. – 228 с.
  • Маник В. Ю. Фортепіанні твори [Текст]: нотний збірник / В. Ю. Маник. – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2020. – 100 с. та інші.

Тож запрошуємо шанувальників і любителів книги ознайомитись із цікавою пізнавальною та новою літературою.  

Огляд нової літератури призначений для широкого кола користувачів.

Відомості про кількість примірників і місце їх зберігання в інших бібліотеках-філіях Івано-Франківської МЦБС можна переглянути в електронному каталозі бібліотеки.         

Відповідальна провідний бібліотекар читального залу ЦБ – Надія Каретнікова.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top