Онлайн-презентація “Канікули без компа і гаджета”

В нас час рідко зустрінеш дітей, які люблять читати, і вважають книжку – цікавішою за гаджет. Саме тому до читання їх треба мотивувати.

Але як зробити так, аби на канікулах школярі тримали в руках книжку, а не гаджет чи ігрові девайси? Адже, вчителі часто чують від учнів на уроці фрази, на кшталт: «А давайте подивимось фільм, а не будемо читати книжку», або «Я дивився фільм, тому книжку не читатиму».

Наведемо 5 важливих причин для чого взагалі людині потрібно читати:

  1. Відпочинок;
  2. Позитивний соціальний імідж;
  3. Читання надає психологічну рівновагу;
  4. Читання допомагає порозумітися;
  5. Читання є шляхом самовдосконалення.

Всього шість хвилин читання допомагають знизити стрес, сповільнити серцебиття, розслабити м’язи, звільнити стан вашого розуму.

“Читання з примусу” – це найгірший варіант заохотити дитину до читання. Тому треба максимально долучатися самому до цього процесу і багато читати з дітьми. Діти повинні бачити, що дорослі теж читають, як гарний приклад для наслідування.

Центральна дитяча бібліотека Івано-Франківської МЦБС (вул.С.Бандери, 8) підготувала онлайн презентацію про те, які цікаві книги для  розвитку, відпочинку та навчання сучасної дитини можна взяти у нашій бібліотеці в час літніх канікул, щоб відволікти дітей від комп’ютерів, гаджетів та різних ігрових девайсів.

Ви можете переглянути цю презентацію 22 липня на сайті Івано-Франківської МЦБС, на сайті центральної дитячої бібліотеки, у соцмережах.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top