Онлайн-привітання “Спорт-гармонія тіла і духу”

Вплив спорту на здоров’я людини величезний, однак спорт – це не лише здоров’я. Будь-яка фізична активність потрібна і для активності мислення. Кожній людині необхідно регулярно займатися фізичною культурою. Рухливий спосіб життя важливий для людей. Фізична культура і спорт корисні для організму, а саме:

• Для поліпшення самопочуття;
• Для зміцнення імунної системи;
• Для поліпшення тонусу серцево-судинної системи;
• Для поліпшення роботи кишечника;
• Для поліпшення сну.

Фізична культура є важливим засобом підвищення соціальної і трудової активності людей, задоволення їх моральних, естетичних та творчих запитів, життєво важливої потреби взаємного спілкування, розвитку дружніх стосунків. Фізична культура і спорт є запорукою здорової нації. Кожен рік у вересні ми відзначаємо день фізичної культури і спорту – свято сили, краси, здоров’я та гармонії.

11 вересня 2020 року до цієї дати працівники бібліотеки-філії №2 (вул. Карпатська, 14) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради підготували онлайн-привітання «Спорт-гармонія тіла і духу», про те, як читачі бібліотеки займаються не тільки розумовою, а й фізичною діяльністю. Адже рух – це не тільки активний спосіб життя і запорука доброго здоров’я, а й чудова нагода вдосконалити фізичні можливості власного тіла. Після закінчення пандемії, для тих хто любить і цікавиться спортом, бібліотекарі запропонують літературу на дану тему. Будемо раді з вами зустрітися!

Відповідальна за проведення – Цібій С.О.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top