“Особливе Різдво в бібліотеці”

24.12.2021 року у бібліотеці-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) Івано-Франківської  МЦБС Департаменту культури міської ради було підготовлене і проведене “Особливе Різдво в бібліотеці”. 

Виявляється, відзначати свята та проводити канікули в книгозбірні – це весело і пізнавально. Принаймні, такої думки учасники ГО “Об’єднані любов’ю”, бо вже не вперше відвідують бібліотеку під час канікул. Якщо влітку можна було розкошувати на мальовничій бібліотечній території, то зима згуртувала всіх в просторій читальній залі.

Початок святкування розпочали майстер-класом зі створення різдвяного декору – кумедного оленя Рудольфа, який, як відомо, займає чільне місце в упряжці Санта Клауса. Бібліотекарка, Тетяна Даниляк, часто обирає для майстер-класів підручні матеріали, надаючи їм нового життя. Наприклад, цупкі картонні коробки, які вже були у використанні, стали основою нашого виробу; а ще трохи кольорового паперу, ножиці та клей, дещиця творчих зусиль і… готово! Просто, ефектно, екологічно.

Яке ж Різдво без колядок? Святковий настрій для всіх учасників особливого свята забезпечували співочі ансамблі “Веселка” та “Перлинки” Микитинецького народного дому.

Неодмінним атрибутом зимових святкувань є смачний і ароматний пряник, власноруч розписаний кольоровою глазур’ю. Кожен створив свій унікальний смаколик. Таким було наше Різдво в бібліотеці – затишним, по-родинному теплим, по-справжньому особливим.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top