Патріотична година «Вшанування пам’яті Є. Коновальця»

 

2222

16 червня о 15. 00 в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця 132/А), була проведена патріотична година вшанування пам’яті Євгена Коновальця з нагоди 125-річчя від дня народження видатного полковника, громадського діяча, командира військової організації, першого голови проводу українських націоналістів.

Учасники заходу мали чудову нагоду ознайомитися з життям та громадсько-революційною діяльність Євгена Коновальця.

1111Гість заходу, працівник Центру патріотичного виховання учнівської молоді ім. С.Бандери, історик Нагірний Мирослав Богданович, подав цікаву інформацію з біографії політичного діяча, його становл
ення як особистості, від перших кроків у військовій справі на ниві боротьби за Незалежність української держави до утвердження Євгена Коновальця, як мудрого полководця, палкого патріота, головного провідника українських націоналістів.

Було проведено огляд літератури та подано цікаві факти, що стосувалися Є.Коновальця, вулиці названої його ім’ям та інформації про пам’ятники і пам’ятні дошки відкриті в різних містах України видатному полковнику.

На завершення  заходу всім учасникам було запропоновано похід до пам’ятника Є.Коновальцю, по однойменній вулиці, де була запалена свічка пам’яті і віддано шану хвилиною мовчання.

3333

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top