Патріотичний флешмоб “Боже, бережи наше місто Франкове”

360 років крокує сторінками своєї історії найкраще місто на землі – Івано-Франківськ. Це дивовижне місто розміщене у чудовому куточку України, у серці Галичини – там, де зливаються води двох Бистриць, а на обрії видніються вершини Карпат. 7 травня воно отримало магдебурзьке право і було зараховане до когорти європейських міст.

З нагоди цього ювілею, 06.05.2022 року працівники бібліотеки-філії №6 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували і провели патріотичний флешмоб “Боже, бережи наше місто Франкове”.

Захід проходив на літньому майданчику, біля бібліотеки. Щоб краще ознайомити присутніх з історією, з цікавими фактами про наше місто, працівники бібліотеки створили буклет «Моє найкраще місто на землі». Відвідувачі продемонстрували свої знання про місто, взявши участь в вікторині «Чи знаєш ти наше місто?».

Місту Івано-Франківську письменники і поети присвятили чимало поетичних та прозових творів. Для ознайомлення з поезією про наше місто, ми приготували сюрпризи і кожному вручили вірші поетів: А. Балан «Мій край», «Усміхнулися Карпати», В. Петришин «На порозі осені», Я. Мостовий «Дві Бистриці», С. Пушик «Рідна вулиця», Т. Гаврилів «У Станиславові літо», А. Бенедишин «Івано-Франківськ», Я. Ярош «Місто Франкове», В. Багірова «Моє місто», Р. Юзва «Івано-Франківськ.

В заході взяли участь і вимушено переміщені особи, які встигли полюбити наше місто і розповіли про свої враження від нього.
Для кращого ознайомлення з історією Івано-Франківська ми створили відеопрезентацію «Мій рідний край – земля моєї долі».

В читальному залі нашої бібліотеки діє книжкова виставка «Моє найкраще місто на землі». Виставку доповнив бібліографічний анотований список літератури «Сторінки історії розповідають».

«Боже, бережи наше місто Франкове». – просимо ми у цей нелегкий час, коли в нашій країні йдуть запеклі бої.
Бажаємо усім Божого благословення, мирного неба, щастя, міцного здоров’я, добра, любові.

Відповідальні: працівники бібліотеки-філії №6.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top