Перший урок «Вродились ми великої години»

Осінь символічно розпочинається з чудового свята – Дня знань. Перше вересня завжди було особливим днем, бо ставало початком нового навчального року, а ще особливішим цей день є для тих, хто вперше переступає поріг школи.

Так, 1 вересня 2017 року, у 1-Г ЗШ № 18, у затишному сонячному класі зустрілися діти, які починають робити перші кроки у світ знань.

Класний керівник, Дремлюк Оксана Андріївна, розпочинає урок теплою усмішкою і щирими привітаннями. А також проводить короткий екскурс історією України, адже тема першої зустрічі – «Вродились ми великої години» присвячена до 100-річчя з Дня створення української армії.

Сьогодні, в умовах активних бойових дій на Сході країни, патріотизм для кожного з нас набуває важливого значення. Саме тому, потрібно ще з раннього віку формувати у дітей почуття любові до власної держави, культури, звичаїв і традицій. Адже справжній патріот повинен бути відданий своїй Батьківщині.

Дуже важливим є сьогодні розбудити у кожній дитині промінець любові до своєї країни, народу та культури, що в майбутньому є запорукою успішної, процвітаючої держави та єдиної нації.
В проведенні уроку взяла участь працівник бібліотеки-філії №4 Іжицька Ю.Я.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top