“Пломінь життя погашений СНІДом”

Поріг ХХІ століття людство переступило з низкою жахливих хвороб. Особливо небезпечні ВІЛ (вірус імунодефіциту людини) і його кінцева стадія СНІД (синдром набутого імунодефіциту). СНІД – особливо небезпечна хвороба, смертельна для людини.

З 1988 року 1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом, що слугує справі зміцненню організованих зусиль у боротьбі з пандемією, яка поширюється у всіх регіонах світу.
01.11.2021 року в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було підготовлено диспут-пересторогу “Пломінь життя погашений СНІДом”.  

СНІД – це попередження всім про болючу рану суспільства, який виник наприкінці ХХ сторіччя. І прикро те, що ми, як і багато років тому, не хочемо повірити, що проблема СНІДу і його наслідків безпосередньо стосується кожного. Саме в цьому намагались переконати своїх користувачів, бібліотекарі, створюючи цей захід.

До заходу, підготовлено викладку літератури “СНІД: як зупинити біду” , яка допоможе отримати знання про шляхи передачі ВІЛ-інфекції та профілактичні заходи, що здатні захистити від зараження.

Зважаючи на те, що місто знаходиться в «червоній зоні», викладку літератури можна переглянути у вітрині дитячого відділу бібліотеки-філії №4.

Відповідальні: Лесик Л.А., Ліктей Н.К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top