“Побачення з книгою наосліп”

26.03.2021 року у бібліотеці-філії №10 (с.Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували відеопрезентацію новинок дитячої та юнацької літератури “Побачення з книгою наосліп”

Книга – це дивний світ. Книга – одне з найбільших див, створених людиною. З книги ми дізнаємося про минуле та день сьогоднішній, вона веде нас у захоплюючу подорож по країні знань: розповідає про те, як вирощують хліб і зводять будинки, варять сталь і приборкують ріки. Як  не можна жити без повітря, води і хліба, так не можна жити і без книги. Недарма і прислів’я є: “Хліб годує тіло, а книга-розум”.

Значення книг в житті людини важко переоцінити. З дитячих років вони допомагають нам пізнавати світ, дають поради, засмучують і розвеселяють. Сила книги безмежна. Книга-чарівний світ неймовірних пригод, адже читаючи, ми часто уявляємо себе чарівниками, здатними розуміти мову речей, рослин і тварин.

Скільки дивовижних таємниць відкривається нам завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів!

Читайте діти, і насолоджуйтеся читанням, вчіться у героїв книг найпозитивніших рис, виховуйте в собі найкращі чесноти ,аби вирости гідною людиною.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top