“Подорожуючи країнами Європи”

19.05.2018 р. в бібліотеці-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) МЦБС Івано-Франківської міської ради відбувся бібліоглобус “Подорожуючи країнами Європи”.

Книга – це найзахоплююче диво у світі! Дорогу в світ будь-яких дивовижних пригод нам відкриває книга. Хтось полюбляє читати казки, інші – фантастику і пригодницьку літературу, а деякі – книги про тварин. І от сьогодні присутні побували в гостях у улюблених героїв. Але це не звичайна подорож, а бібліоглобус. Він став мапою світу, під час якого діти перевірили свою кмітливість та винахідливість. А екскурсоводами були самі казкові герої.

На наших зупинках дітей зустрічали Герда, Пеппі Довгапанчоха, Гаррі Поттер та ін. Кожен з героїв розказував про країну в якій живе, про її звичаї та традиції. Присутні взяли участь у вікторині “Відгадай героя”. Також розповіли про улюблені країни Європи та ті країни в яких хочуть побувати. Була організована викладка книг “Знай про Європу більше”.

Дітям бібліоглобус сподобався і їм було цікаво подорожувати з нашими казковими гостями!

На завершення біблотекар побажав: “Читайте, мандруйте з героями казок, переживайте з ними їхні пригоди, пізнавайте нове через книги, адже це так цікаво!!!”  

Відповідальна Паркулаб Н.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top