Подорож-вікторина “Книга: від витоків до наших днів”

Screenshot_123 квітня в Всесвітній день книги і авторського права в бібліотеці-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) відбулась подорож-вікторина “Книга: від витоків до наших днів”.

На початку подорожі бібліотекарі познайомили дітей з історією книги. Розповіли про її шлях розвитку від глиняних дощечок до електронних книг. Під час розповіді підкреслили, що за допомогою книг ми поринаємо в інший світ – світ фантазій, інтриг, знань, сміху, добра чи зла. Часом книги відкривають нам те, що ми не знаємо, про що навіть не підозрюємо: таємниці океану або космосу, будова рослин або щонайменшої клітини. Особливо зацікавила присутніх цікаві факти про книги світу.

Юні книголюби з задоволенням взяли участь у вікторині “Про книги знаєте багато, тож позмагаймося завзято”, а також розповідали прислів’я та приказки про книгу.

До масового заходу була оформлена викладка книг “Книга завжди поруч з нами”, на якій були представлені книги: “Твій друг – книга”, “Відкриття”, “Калейдоскоп цікавих знань”, та дитячі енциклопедії “Все про все на світі”, “Що? Як? Чому?” та інші.

Відповідальна за проведення заходу Романюк У.С.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top