Поетична сторінка «Миколай приходить до дітей»

 6.12.2023р. у бібліотеці філії №14  (вул. Довженка,12) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, відбулось цікаве поетичне дійство під назвою «Миколай приходить до дітей». Сьогодні, за новим календарем, –  день святого Миколая!

Чудотворець був надзвичайно чуйним і щедрим. Виконуючи Слово Боже і проповідуючи спасіння Христове, він не залишався байдужим в турботах про бідних, малозабезпечених і ближніх своїх. Творив дивовижні справи, а безкорисливість і лагідність почитав великим привілеєм. Був чудовим благодійником. 

Надихнувшись розповідями та поезією бібліотекарки про святого Миколая, наші відвідувачі декламували вірші, розповідали свої історії з життя, а ще долучились до привітань для наших захисників, адже сьогодні ми також святкуємо День Збройних Сил України! Гості заходу несли для наших солдатів різні смаколики, малюнки, поробки, побажання, привітання, власноруч написані від щирого серця! У цей День, і ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословінь Вам і Вашим родинам! Зі святом!

Відповідальна за проведення Вінтон Н.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top