Популяризація правових знань “Основний Закон: цінності, які обстоюємо та які мають глибоке історичне коріння”

Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. 

У 2024 році в Україні відзначають 28-му річницю прийняття Конституції України.

З цієї нагоди 28.06.2023 року бібліотекарі читального залу ЦБ (вул. П. Орлика,5)Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели захід “Основний Закон: цінності, які обстоюємо та які мають глибоке історичне коріння”. В рамках заходу бібліотекарі організували тематичну виставку, роздавали флаєри та інформували мешканців міста про їхні права громадян та особливе відзначення 28-річчя Конституції України в умовах воєнного стану, коли ворог відбирає у нас та наших дітей право на життя, освіту, свободу, право вирости українцями. Метою подібних заходів є сприяння патріотичному  вихованню, поваги до Основного Закону України, формування у молодого покоління правильного усвідомлення цінності закону та необхідності його дотримання.

«Конституція – законодавчий фундамент суспільства».Вона наголосила на тому, що Конституція України посідає важливе місце серед інших законів держави, адже саме вона є фундаментом для всіх законів у державі а подібні заходи до Дня її відзначення в наш час є даниною пам’яті мільйонів українців, що віддали своє життя за Україну.

Відповідальна за проведення заходу Зоряна Петрик.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top