Презентація бібліотеки-філії №8

100_0647_Fotor_Collage.png

25 листопада 2015 року в рамках проекту “Створення нової моделі сучасної бібліотеки” відбулася презентація бібліотеки-філії №8 Івано-Франківської МЦБС (вул. о. Блавацького,1), яка відкрилася після капітального ремонту.

Привітати бібліотеку з відновленням роботи завітали партнери – депутат міської ради, голова територіального комітету мікрорайону Опришівці Василь Ревчук, священник церкви Святої Параскеви о.Тарас , з подарунками: книгами про історію Просвіти в Опришівцях, про історію села, церкви, про Митрополита Андрея Шептицького.

Також, на презентації були присутні: адміністрація МЦБС, завідувачки філій, активні користувачі бібліотеки.

Завідувачка філії №8 Гринишин Ольга Миколаївна щиро подякувала всім, хто прилучився до того, що сьогодні бібліотека — оновлена, відремонтована, з індивідуальним опаленням, новими сучасними меблями, двома комп’ютерами, частково оновленим фондом — буде працювати для своїх користувачів.

Ольга Миколаївна , спеціаліст з майже 40-річним стажем, ознайомила присутніх з діяльністю бібліотеки, починаючи з хати-читальні при сільській “Просвіті” і до сьогоднішніх днів. Вона зупинилася на роботі в проектах, започаткованих в МЦБС, співпраці з шкільною бібліотекою, розповіла про цікаві і різноманітні форми масової популяризації літератури. Покладає великі надії на використання в роботі новітніх технологій.

Отець Тарас подарував бібліотеці книгу про Андрея Шептицького, розповів про цю святу і неординарну постать — церковного, громадського діяча, Митрополита УГКЦ, мецената. А також поблагословив бібліотеку на добрі справи для громади мікрорайону.

Родзинкою презентації була творча зустріч з Любомирою Гаврилів, місцевою поетесою, членом Національної спілки журналістів, автором більше 10-ти поетичних збірок, які були виставлені на книжковій виставці “Пелюстки її творчості”. Всі присутні з трепетом у душі насолоджувались її поезією, дослухались до мудрих слів цієї непересічної особистості.

Насамкінець був зроблений аналіз презентації, присутні поділилися враженнями від бібліотеки , особистості завідувачки Ольги Миколаївни, побажали їй творчої роботи з метою покращення іміджу бібліотеки, успішного впровадження новітніх технологій, виходу на новий рівень обслуговування всіх категорій користувачів — жителів мікрорайону.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top