Презентація-вітання “Творчих злетів і натхнення”

Те що віддав задарма,
Воздасться тобі стократ.
Те, що зрослося з кров’ю,
не вичавлюють і віки…
Стараюся жити для інших
Не вмію інакше… Прости
Неоніла Стефурак

Поезія – душа прекрасного. З поезією Неоніли Стефурак відчуваєш це надзвичайно тонко. Вона міцно утвердилася у слові і як цікава, своєрідна та оригінальна поетеса, здобула високу популярність та ім’я. ЇЇ твори відомі не тільки на Івано-Франківщині. В ці дні знана на Прикарпатті журналістка і письменниця, лауреат міської премії ім. І.Франка, член Національної спілки письменників України відзначає 70-ти річчя свого народження.

У бібліотеці-філії №7 (вул. Дністровська, 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготовлена ювілейна книжкова виставка “Творчих злетів і натхнення”. На виставці книги з творчого доробку поетеси : “ Мелодія краплин”, “Голуби і леви”, “ Проща”, “Над снігами і прірвами”, “Два світи”, збірка вибраних поезій і малої прози та пісенний альбом, назву котрим дала незабутня пісня “Заметіль”.

Поезія Неоніли Стефурак – вічна. Адже вона говорить про високі цінності, а не про буденні речі. Саме її твори дають можливість вірити й надіятись на те, що добро поборе зло, любов осилить ненависть, правда здолає брехню.
Після карантинних обмежень запрошуємо в нашу бібліотеку ознайомитись з творчістю письменниці.

Відповідальна: Васіна М.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top