Презентація збірки “І.ДЕ.Я.” Сашка Обрія

10.12.2016 р. о 16.00 год. на абонементі ЦБ (вул.К.Данила, 16) відбулася презентація збірки молодого поета із Миколаївщини (м.Южноукраїнськ) Сашка Обрія (Олександра Кучеренка), який завітав на Івано-Франківщину  з своїм поетичним словом.

До нової книжки молодого поета з Миколаївщини, лауреата Всеукраїнської премії ім. В.Симоненка Сашка Обрія увійшли вірші, як написані нещодавно, так і перевірені часом. Автор не боїться бути оригінальним, розкуто експериментує з формою та змістом, шукає в поезії себе та прагне творчо осмислити найяскравіші моменти нашого минулого та сьогодення.

На презентацію зібралася молода талановита молодь міста, часті учасники заходів в бібліотеці та проекту “Бібліотечник”, а також гості бібліотеки: О.Осташик (м.Чернівці); Орина (м.Чернігів). Панувала творча відверта атмосфера, живе спілкування, чесні відкриті відповіді автора. Питання сипались навперебій і ніхто не помітив, що час невблаганно збігає і автор на поїзд не встигає, який поспішав і книги роздати і автографи написати.

screenshot-from-2016-12-19-121749

Учасникам презентації сподобались представлені бібліотекарями виставка – персоналія “Жити, творити… жити і жати свій колос…” (про Сашка Обрія) та виставка – вернісаж “Кожна книга відкрита для тебе”. Панувало активне обговорення нових книг. В дружньому колі творчих особистостей, як завжди панував гарний настрій, добре слово і безпосередня щирість.

Захід призначений для широкого кола користувачів.

Відповідальні за підготовку і проведення Кирста.О.М., Микитюк.У.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top