Презентація книжкових новинок у філії №1

16 грудня 2014р. у бібліотеці-філії №1 (вул. Вочинецька, 206) відбулася презентація книжкових новинок.
Особливе місце серед літературних новинок займають твори сучасних українських авторів, лауреатів міжнародного конкурсу “Коронація слова”: Люко Дашвар, Дара Корній, Ірен Роздобутько, Володимир Лис, Галина Вдовиченко.
  Для шанувальників поезії пропонуємо книгу “Борітеся — поборете!” – поетика революції. До книги увійшли вірші різних поколінь, поєднаних однією ідеєю — боротьбою за незалежність, свободу і соборність України. Поетичні рядки сповнені туги за полеглими в нерівному бою, і разом з тим, світлої віри в перемогу, нездоланність нашого народу.
  Не залишилися без новинок і шанувальники сучасної зарубіжної літератури: твори Януша Вишневського, Стінга Ларссона, Герти Мюллер, Сесілії Ахерн, Ерік-Емманюель Шмітт.
Також фонд бібліотеки поповнився сучасною українською та зарубіжною літературою для дітей. Тут кожен книголюб знайде для себе щось цікаве: казки, пригоди, детективи — все це бібліотекарі запропонують відвідувачам бібліотеки. Діти мають змогу познайомитися з творами таких авторів: Роальд Дал, Ізабель Абеді, Джеремі Стронг, Тім Кеннемор, Сюзен Кулідж.
  Для більш детального ознайомлення з літературою організована книжкова виставка “Калейдоскоп цікавих новинок” та підготовано рекомендаційний список літератури “До нас прийшла нова книга”.
   Відповідальна за проведення презентації та організацію книжкової виставки завідувач філії №1 Воробчак М.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top