Презентація нової збірки поезій Романа Коляди “Пісні для читання”

FotorCreated.jpg

Роман Коляда – людина, яку Бог воістину щедро обдарував талантами і якими він, без перебільшення, служить людям та прославляє Україну.

Роман Коляда – диякон, журналіст, поет, музикант. У всіх цих іпостасях він захоплює слухача і, однозначно, запам’ятовується.

5 листопада 2015 р. в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) о 15:00 за сприяння культурно-мистецького проекту “Обирай українське” відбулася презентація нової збірки поезій Романа Коляди “Пісні для читання”. У творчому доробку поета є ще збірки поезій: “Святі вітряки”, “Континент Прим” , “Чимчикуючи містом”…

В цей день читальна зала не змогла умістити усіх шанувальників багатогранної творчості митця. Присутні, затамувавши подих, слухали авторські декламації віршів, мультимедійний супровід дав змогу почути сольні авторські фортепіанні твори, зворушливі та світлі, з виразним духовним підтекстом і дивовижною мелодійністю.

Музичний кліп “Незнайомка з хризантемами” став окрасою і ще одним виразним штрихом до його творчості. Роман Коляда заохочував аудиторію до спілкування, серйозно й дотепно водночас, відповідав на питання шанувальників, демонструючи людяність і шарм.

На імпровізованій сцені читального залу відбулася зустріч з обдарованою харизматичною особистістю, залишивши для присутніх яскравий відбиток емоцій та вражень, світло неповторного свята…

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top