Презентація читального залу центральної бібліотеки

15.05.12р. в читальному залі центральної бібліотеки, що по вул. П.Орлика,5 в рамках проекту «Презентація бібліотеки. Створення моделі сучасної бібліотеки» було представлено читальний зал як структурний підрозділ центральної бібліотеки.

Працівники презентували всі ланки роботи по популяризації літератури , яка здійснюється з метою задоволення запитів користувачів. До уваги присутніх представили альбом «Читальний зал: царина мудрості й просвіти», в якому відображено діяльність його від часу створення і до сьогоднішніх днів. Світлини ветеранів, засновників бібліотеки, будні сьогоднішнього дня, інновації, цікаві масові заходи, дозвілля та відпочинок колективу – все це красиво і зі смаком відображено в альбомі.

Цікаво продемонстровано діяльність клубу за інтересами «Діалог», який вже впродовж багатьох років успішно діє при читальному чалі, довідково-бібліографічну та інформаційну роботу, інноваційні форми роботи з періодикою, а також масові – дайджести, тренінги, презентації. Належна увага – інформаційній зоні.

Нове в роботі читального залу – запрацював Інтернет-центр, впроваджуються в практику роботи інформаційні технології, інноваційні ресурси, освоюються нові процеси роботи працівниками читального залу.

До уваги присутніх – масовий захід – зустріч зблизька з родиною архітектора, лауреата Державної премії в галузі архітектури Григорія Будзика «Духовний храм людини: сім’я, родина , рід». Григорій Петрович – зодчий з волі Всевишнього, талановита, глибоко духовна , непересічна особистість, автор шести храмів в різних куточках рідного краю, пішохідної зони в Івано-Франківську, площі перед облдержадміністрацією. В його творчому доробку ще й численні малярські полотна. На зустрічі була присутня дружина митця п.Наталя, онук Богдан. Зразкова сім’я з християнськими традиціями, де панують добро, злагода, взаєморозуміння, любов і повага є прикладом для наслідування у сьогоднішньому непростому часі.

Під час зустрічі були використані мультимедійні засоби, за допомогою яких демонструвалися храми, полотна, фотографії .

На зустрічі була присутня п. Марта Войцехівська-Павлишин – член Національної спілки журналістів України, співавтор книги «Зодчий Григорій Будзик. Віддяка Всевишньому».

Для учасників презентації організовувались книжкові виставки: Родини життєдайне джерело (до Дня родини); Зодчий з волі Всевишнього (Життєвий і творчий шлях Г.Будзика).

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top