«Престижна та, що до душі»

Кажуть, що вибір професії – це друге народження людини. Від того, наскільки влучно ти обереш свій життєвий шлях, залежить, яке місце в суспільстві ти будеш посідати.

25 вересня 2019 року, з метою професійного самовизначення віри в себе і в свої можливості,  в бібліотеці – філії №8  (вул. Блпвацького, 1) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради відбувся відео – лекторій «Престижна та , що до душі» для учнів 10 класу ЗШ№6.
Спершу бібліотекар побажала учням міцного здоров’я, терпіння, творчих успіхів у навчальному році. Потім розповіла – зробити правильний вибір це значить обрати таку професію, яка потрібна суспільству, тобто затребувана на ринку праці. Крім того, вона повинна бути доступною для вас, відповідати вашим природним здібностям, знанням і вмінням. І найголовніше – обрана професія має приносити радість, достаток, задоволення. Потім учні розповідали цікаві факти про професії, наводили аргументи, чому саме обрали цю професію, а не іншу.

Також учні мали змогу переглянути відеоролики «Які професії найпопулярніші в Україні», «Найбільше затребувані професії», «Незвичайні та рідкісні професії у світі».

Була оформлена викладка літератури «Обираємо професію майбутнього».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top