«Признач побачення у бібліотеці» (до Дня Святого Валентина)

Весь світ, а разом з ним і Україна 14 лютого святкує День Святого Валентина. День Святого Валентина – це свято, яке з нетерпінням чекають усі закохані, свято, яке сповнює надією і романтикою серця всіх людей.

З цієї нагоди Дня Святого Валентина в бібліотеці – філії №8 МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради відбулась акція для користувачів бібліотеки « Признач побачення в бібліотеці.


Захід був пронизаний чудовою атмосферою: присутні насолоджувались прекрасною музикою, читали вірші про кохання, дискутували на те тему «Кохання – це…?». Усі учасники мали чудову можливість пройти тест « Чи віриш ти у кохання з першого погляду?» та відразу ж ознайомились із його результатами, дізнались наскільки вони сміливі та ініціативні, коли закохуються і, взагалі, чи готові боротися за своє кохання. Саме в День усіх закоханих 14 лютого по – особливому цікавим та неординарним стало передбачення свого майбутнього за допомогою ліричних книг. Усе дуже просто – розгортаєш навмання книгу в тому місці, де бажає душа, вказуєш пальцем на будь – який рядок і зачитуєш свою долю на найближче майбутнє!

На завершення було святкове чаювання з солодощами. Приємно, що акція «Признач побачення в бібліотеці» пройшла в доброзичливій атмосфері тепла та затишку, зарядила усіх присутніх позитивом і викликала щирі усмішки на обличчях.

Чекайте світлого кохання і воно обов’язково прийде до Ваших сердець. Надійтесь і вірите в це всією душею. З Днем Святого Валентина !!!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top