“Природа джерело – краси і добра”

5 червня – Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Цей день є прекрасною нагодою зробити хоча б один крок до покращення стану довкілля. 

Природа – наш дім. Дім, в якому ми живемо. Дім, частиною якого ми  з вами є. І від того, як ми будемо в цьому домі жити, як ми будемо себе в ньому поводити, і залежатиме наше життя. Сьогодні екологічні проблеми стоять у ряді найважливіших і визначають рівень благополуччя всієї світової цивілізації й, зокрема, нашої країни.

В бібліотеці-філії № 7 Івано- Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища оформлена екологічна виставка-панорама “Природа джерело – краси і добра”, на якій бібліотекарі за допомогою книг намагаються привернути увагу користувачів бібліотеки та суспільства до проблем довкілля, до гострої необхідності у зміні відношення людини до раціонального використання природних ресурсів.

Природа для людини – джерело життя, мудрості і краси. Вона постійно змінюється, вражаючи нас розмаїттям своїх проявів. Про велич і красу природи написано багато. На виставці представлені твори наших прикарпатських письменників, які люблять рідну природу і захоплено про неї розповідають. І пам’ятаймо, що лише разом ми зможемо зробити довкілля чистішим, адже наше майбутнє залежить саме від нас!

Відповідальна за оформлення виставки бібліотекар – Атаманчук М.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top