Приємні миттєвості весни

Березневі дні 2020 року надовго запам’ятаються учасникам клубу «Люди золотого віку». Вони принесли багато цікавих, пізнавальних, задушевних хвилин спілкування. В цьому першому весняному місяці щасливий збіг поєднав двох іменників – Івана Володимировича Кухаря та Володимира Івановича Дяченка.
Іван Володимирович Кухар – альпініст, рятувальник, знавець народної медицини. Він чудово співає, проникливо розповідає і з готовністю ділиться ексклюзивними, випробуваними на практиці лікувальними рецептами нетрадиційної медицини, вивіреними порадами, щиро і переконливо пропагує здоровий спосіб життя. Нещодавно в читальному залі ЦБ МЦБС (вул. П. Орлика, 5), Департаменту культури міської ради експонувалась його фотовиставка «Мене надихнули гори». Виставка привернула увагу відвідувачів бібліотеки. Її переглянули учасники клубу «Люди золотого віку».Щоб переглянути виставку, друзі і знайомі п. Івана приїзджали на запрошення автора з різних куточків України.
З Володимиром Івановичем Дяченком познайомилась на презентації його книги «Хмаринка моя неповторна», яку він присвятив дружині Вірі Іванівні Дяченко – майстру спорту з спортивної акробатики, неординарній особистості, яка передчасно пішла з життя та залишила про себе прекрасні спогади в усіх, хто з нею спілкувався. Володимир Іванович береже пам’ ять про дружину, про прекрасні відносини, які були в цих людей і які вони пронесли через усе своє спільне життя. Сила кохання в чудових віршах, присвячених дружині, ця сила допомагає Володимиру Дяченку жити далі і підтримувати інших.
Володимир Іванович свято береже пам’ять про свою кохану і вона спонукає його до дії. Він став ініціатором одним з найактивніших організаторів турніру зі спортивної гімнастики пам’яті Віри Дяченко, який відбувається в м.Івано-Франківську В нашому клубі Володимир Іванович залюбки робить аматорські відео усіх зустрічей клубників.
Обидва наші герої мають великий життєвий досвід, пройшли горнило життя, багато пережили і переосмислили та попри все вони – активні, творчі, закохані в життя і, незважаючи на всі труднощі, вміють ним насолоджуватися. Щирі вітання, багато весняної поезії, загальне фото напам’ять і пісні …наші, українські…знайомі з дитинства .. Так у колі друзів, людей зі спільними інтересами, близьких по духу, творчих, небайдужих, відкритих для спілкування святкували наші іменинники.
І знову на згадку про зустріч залишаться приємні спогади, світлини та гарний настрій.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top