Промоушн акція – літній бум “Читаємо завжди – читаємо скрізь, читають всі – читайте й Ви”

Літо – найяскравіша кольорова і багатозвучна пора року, пора відпусток, відпочинку, літнього оздоровлення. Та не в усіх є реальна можливість виїхати із галасливого міста. Тож працівники абонементу відділу обслуговування ЦБ (вул. К. Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради пропонують своїм користувачам, місцевим громадам план дій на період літнього сезону, презентують бібліотеку як територію неформального спілкування, сприяють самореалізації кожної особистості. Створюючи простір творчості і приємного спілкування з літературою для всіх бажаючих, бібліотекарі планують проведення масових заходів і за межами книгозбірні.

26 липня 2017 року о 12:00 на Південному Бульварі (навпроти базарчика) працівники абонементу провели промоушн акцію -літній бум “Читаємо завжди – читаємо скрізь, читають всі-читайте й Ви”. Мета акції – популяризувати бібліотеку, просувати книгу та заохочувати до читання.

Відкритий перегляд книг із виставки “ Кожна книга відкрита для тебе” та виставки літературних новинок “Знайомтесь, нова книга” не залишив байдужими нікого. Зупинялись біля книг усі: сивочолі бабусі, дідусі, мами з малечею, а також з цікавістю приглядалась до книг і молодь. Особливий інтерес викликала література із розділів “Незабутні сторінки історії землі моєї”(історичний роман) та”Нас любов лише підносить” (сучасне літературне слово про любов.) Всі із задоволенням спілкувалися, тож бібліотекарі запросили відвідати і наступні літні заходи, а саме:

бібліотечний бульвар “Ми хочемо, щоб ваше літо було книгами зігріто” (кожний четвер серпня – викладка книг на вулиці біля абонементу ЦБ (вул. К. Данила,16) та чит.залу, вул. П. Орлика,5)
полудневі релакс посиденьки “ Сховайся від спеки в бібліотеці” (01. 08. 2017 -чит. зал вул. П. Орлика,5);
виставка-настрій “Три “ Д”: для дому, для душі, для натхнення”) 07.08.2017 – абонемент Цб;
виставка книг про мед і медопродукти “Солодке золото України (18. 08. 2017- абонемент ЦБ).

Бібліотекарі переконались, що такі заходи сприяють підвищенню читацької активності, організації відпочинку та проведення змістовного дозвілля, а також залученню до бібліотеки нових читачів.
Відповідальні: Кирста О. М., Лиcенко Л. С., Микитюк У. С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top