Промоція голосування за проєкт №247

Актив клубу «Люди золотого віку» ініціював написання проєкту «Фізична активність – запорука довголіття”  до бюджету участі Івано-Франківської МТГ.

Його мотивація продиктована реаліями життя та викликами сьогодення.

На даний час є проблемою малоактивне життя людей старшого віку, особливо в умовах карантину. Загальновідоме твердження, що рух – це  життя, тому популяризувати фізичну активність серед людей похилого віку є важливо та актуально. Фізичні вправи на свіжому повітрі, заняття йогою, пробіжки та інші види активного дозвілля сприяють покращенню самопочуття, поліпшують настрій, емоційний та психологічний стан людини. Саме на популяризацію фізичної активності  літніх людей спрямований даний проєкт.

12-28 квітня авторка проєкту Ірина Тарновецька-Мороз, бібліотекар читального залу ЦБ (вул. Пилипа Орлика, 5), проводить промоцію голосування за проєкт. Публікації в соціальних мережах, особисті консультації учасників клубу “Люди золотого віку”, розповсюдження флаєрів на вулицях міста.

До кінця голосування залишився один день, просимо друзів клубу “Люди золотого віку” та небайдужих мешканців міста підтримати наш проєкт за номером 247 – “Фізична активність – запорука довголіття”.

Проголосувати за проєкт можна в Центрі адміністративних послуг, а також в онлайні через ID Bank – https://bu.mvk.if.ua/projects/247

Дякуємо за вашу підтримку!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top