Профтайм “Свобода вибору, як життєве кредо”

Кожна людина в певний момент повинна визначитися з вибором професії.  Рано чи пізно ми всі виходимо на роздоріжжя, щоб серед тисячі шляхів обрати свій, єдиний. Зараз наша країна  і весь український народ  переживає важкий період війни, але вже сьогодні ми повинні думати про майбутнє України. В першу чергу це стосується молоді, на плечі якої ляже основний тягар відбудови країни. Тому, при виборі майбутньої професії старшокласникам доведеться орієнтуватися не тільки на свої здібності і бажання, а й на ті професії і спеціальності, які будуть важливими після війни.

Для того, щоб допомогти молоді зорієнтуватися у виборі професії, 23.05.2023 року у бібліотеці-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради був підготовлений і проведений профтайм «Свобода вибору, як життєве кредо».

Під час розмови учні дізналися про різноманіття світу професій,  про спеціальності, які є популярними  а необхідними в наш час, а також про незвичайні професії, які  з’являться  в майбутньому.

Присутнім була презентована книжково-інформаційна виставка «У лабіринті професійного вибору», де розміщені книги, періодичні видання, буклети про  сучасні професії та професії майбутнього, про навчальні заклади нашого регіону.

Під час заходу бібліотекарка запропонувала майбутнім абітурієнтам 5 дієвих сервісів, які допоможуть знайти своє місце в професійній сфері:

  •         «Моя професія: консультаційна мережа»
  •         Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри
  •         Online test pad.
  •         Вибір професії та пошук роботи
  •         Proforientator.info.

Отже, ми бажаємо випускникам обрати професію своєї мрії і мати задоволення від роботи.

Відповідальні працівники бібліотеки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top