“Про дива і таємниці природи чарівниці”

Тваринний і рослинний світ нашої планети дивовижний та різноманітний, а здатності деяких представників цього світу не можуть не вражати.

14.12.2022 року у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради проведено інформаційний калейдоскоп “Про дива і таємниці  природи  – чарівниці”.

Світ живої природи надзвичайно захоплюючий і цікавий. “Як рослини поїдають тварин?”, “Що таке “боб-стрибунець?,  “Хитрощі задля виживання”… та багато. багато інших цікавинок таїть жива природа.

Виявляється, що не лише людина вміє розмовляти, співати і сміятися. Своїми чудовими вокальними даними славляться кити, дельфіни, мавпи і навіть миші. А ще існують тварини – цілителі, тварини – рятівники.А здатність деяких тварин виживати в таких умовах, в яких. здавалося б життя існувати не може. Про все це, та багато іншої цікавої інформації дізналися присутні діти під час презентації бібліотечної виставки “ Серцем слухати зумій, звуки рідної природи”. Вразила і зацікавила присутніх  розповідь бібліотекаря про найзагадковіші озера нашої планети, які дивують, бентежать і зачаровують, а також різнобарвне  з різними пригодами життя бджіл, які з’явилися на Землі 70 мільйонів років тому, життя мурашок, яких понад 3500 видів, у яких вуса замість носа, переносить на собі тягар що у десять разів перевищуть її власну вагу та багато інших цікавих фактів.

Відповідальна: Драганчук  Г.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top