Патріотичний серпантин «Про жовту ниву та блакить небесну Державний прапор розповість».

32 років тому нездійсненна мрія багатьох поколінь втілилася в життя: ми стали вільною та незалежною Україною! 24 серпня наша країна відзначає найбільше національне свято нашої державності – День Незалежності Україні.  Історія здобуття Україною незалежності надзвичайно складна та довга і знати її – це наш обов’язок. 

Тому працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради 23 серпня в рамках проекту #Бібліотека_в_дворах на літньому майданчику провели патріотичний серпантин «Про жовту ниву та блакить небесну Державний прапор розповість».

Цьогоріч День Незалежності проходить в час повномасштабної війни – це рік великих випробувань. Тому зараз у кожного з нас одна спільна мрія – наша  перемога. Бібліотекарі познайомили дітей з історією свята, розповіли про нинішнє героїчне протистояння російській агресії, та запропонували надати пропозиції, що конкретно кожен може зробити для перемоги  України. Діти пропонували свої варіанти: гарно вчитись, щоб колись бути корисним своїй країні, говорити українською мовою, мандрувати своєю країною, щоб її краще пізнати. Присутні написали на листівках свої побажання Україні прикріпивши їх до повітряних кульок і випустили  в небо з вірою у світле майбутнє нашої держави.

Працівники бібліотеки розповіли дітям, що 23 серпня українці відзначають величне свято — День прапора України, та вручили інформаційні листівки з цікавими фактами про наш прапор. Разом з дітьми   пригадали і інші українські символи та обереги.

Також присутні ознайомились з книгами про історію нашої країни, про символи національної та державної величі, а також про людей, які відіграли значну роль на шляху здобуття незалежності України і про героїв наших днів.  В бібліотеці оформлена книжкова виставка «Незалежна і єдина будь навіки, Україно!».

Пишаємося нашою державою, символікою та вивчаємо її історію! Нехай якнайшвидше над нашою державою засяє сонце ПЕРЕМОГИ!

Відповідальні Подолецька Г.І., Романюк К.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top