Підсумки тижневої  благодійної акції “Подаруй бібліотеці сучасну книгу: “Книга, як почуття – даруєш комусь, тепло на душі тобі!”, або Книжкові подарунки бібліотеці  продовжують  надходити, навіть поштою…”

З 07 до 16 лютого 2023 року  на абонементі ЦБ (вул. Короля Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках відзначення Міжнародного дня дарування книг проходила тижнева акція “Подаруй бібліотеці сучасну книгу: “Книга, як почуття – даруєш комусь, тепло на душі тобі!”.

 

Ми щиро вдячні всім, хто не був байдужим протягом цього тижня і поділився книгами домашньої бібліотеки з нашою книгозбірнею, фонди якої поповнились  книгами подарованими авторами:  Марія Микицей “Dolce Vita, “Трофей на довгу пам’ять”; Оля Новак “Риби і птахи”; Ірина Садула та Ірина Пашко  “Просили мама, просили тато”; Каріна Саваріна “МАМ” ( отримали з оплатою автором через “Нову Пошту”) та іншими.Також ми дуже вдячні Якову Бистрову за  переклад з англійської і упорядкування ним подарованої книгозбірні книги Кулик-Кіфер, Дженіс “Мед і попіл. Історія родини” з автографом читачам.

Дуже, дуже зраділи ми   трьом  книгам Юрія Винничука ”Вікна застиглого часу”,”Мальва. Ланда”,”Нічний репортер”, та книзі Максима Бутченка “Куркуль”, які отримали через “Нову Пошту”(оплачені) від Тетяни Корченко – ВПО з  Фастова, яка певний час вимушено проживала в Івано-Франківську і за той час стала нашою близькою подругою (саме так, бо Таня з донечкою Соломійкою часто відвідуючи  нашу бібліотеку і наші заходи проєкту “Бібліотека в дії”, які проводились для ВПО, міцно подружилась з бібліотекою і її працівниками). Ми щиро вдячні Тані і Соломійці за книги і нам дуже приємно, що ми змогли залишити такий глибокий емоційний слід в серцях людей, які хоч і повернулись в рідні домівки, але з теплом згадують нашу книгозбірню.

Тиждень книжкових подарунків бібліотеці  завершився та акція “Подаруй бібліотеці книгу” продовжена і ми раді   новим подарункам, які продовжують приносити  наші постійні користувачі бібліотеки.

Якщо в вас ще залишились  вдома прочитані книги, якими ви вже не користуєтесь  – підпишіть їх гарними побажаннями і подаруйте їх нашій бібліотеці  – Абонементу ЦМБ ( вул. Короля Данила,16), так ви не тільки продовжите читацьке життя книзі, але й ощасливите навіть незнайомих вам людей, які будуть мати можливість прочитати книгу, якої може і в бібліотеці немає, або є в обмеженій кількості.

Робіть добрі справи і добро сторицею повернеться.

Відповідальні за проведення акції всі працівники абонементу ЦБ.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top