Пізнавально-розважальна програма «Бібліопарасольки»

19 червня о 13.00 дівчата-читачки центральної бібліотеки для дітей зібралися на розмову під бібліотечними парасольками. А яка може бути розмова влітку під парасольками? Тільки про кохання. Хороший привід поговорити про почуття і стосунки — це гарна книжка. Така як «Кохання Ніколаса»  – книжка одного з найпопулярніших письменників Канади Жіля Тібо.

Це книжка про почуття, про дружбу та взаємодопомогу. Це пізнавальне читання з неймовірно яскравими, енергійними ілюстраціями, що допомагають краще зрозуміти текст. Тож ми запаслися великою кількістю солодкого, адже говорити про кохання без нього просто неможливо!

Учасники заходу слухали оповідання «Кохання Ніколаса», обговорювали книжку в ігровій формі «Чарівна парасолька», роздумували над філософським питанням, що таке любов у грі «Від серця до серця», взяли участь у квесті «Ключі кохання». Діти мали відшукати 12 ключів. Прочитавши послання 12 ключів учасники заходу глибше зрозуміли, що значить любити. Послання, що відкрилися цими ключами, – це християнські вчення про любов.

Любов – це велике мистецтво, якого ми вчимося ціле життя, від моменту народження й аж по саму смерть. Коли ми говоримо про любов, то уявляємо матусю й татка, рідних та близьких, природу, що нас оточує, своїх друзів та багато-багато чого іншого.

Герой оповідання Екзюпері «Маленький принц» під час своєї подорожі всесвітом говорив про людей, які ніколи не кохали: «Якщо людина за все своє життя не понюхала жодної квітки, зроду не глянула на зірку, нікого не полюбила…, то це насправді не людина, а гриб».

Героїні нашого заходу дуже люблячі дівчата. Їх обличчя світяться любов’ю, вони вміють приймати любов та віддавати її. Шукаючи ключі, дівчата залишили горішки для білочок. І це був вияв їхньої любові до природи у дії.

Пізнавально-розважальна програма «Бібліопарасольки» завершилася у приміщенні бібліотеки смакуванням стиглої та запашної полуниці.

Було весело, цікаво та пізнавально!

Відповідальна за підготовку та проведення заходу Томілова Лілія.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top