Бібліотека під відкритим небом “Простір дитячої уяви”

Вже стало гарною традицією, що 7 травня, в День міста, центральна бібліотека для дітей разом з бібліотекою-філією №1 по роботі з дітьми виходять зі стін бібліотеки і йдуть до дітей. Цього року бібліотека під відкритим небом “Простір дитячої уяви” увійшла  у загальноміську програму, що була приурочена святкуванню Дня міста. Окрім розважальної складової, метою акції було нагадати батькам та дітям про дитячі бібліотеки міста, розказати про цікаві бібліотечні заходи, показати сучасні можливості бібліотек, що зацікавлять дітей та їх батьків. І, звісно, долучити їх до читання та заохотити відвідувати бібліотеки.

Цьогорічну відкриту локацію, як і минулого року, розгорнули на площі Міцкевича. За зручними столиками всі бажаючи діти могли долучитися до створення паперової краси. Композиції з яскравих паперових квітів та ангеликів здалека приваблювали дітей.  Бібліотекарі пропонували дітям зробити із заздалегідь підготовлених матеріалів весняну квітку та ангелика для матусі. Найменшім – розмальовки з квітами. І всім бажаючим без вікових обмежень – і дітям, і дорослим – радили подивитися в окуляри віртуальної реальності. Попре те, що на площі Міцкевича в цей же час було багато інших заходів, бібліотечна локація не пустувала. Підходили діти з батьками, знайомилися з віртуальною реальністю, з задоволенням брали участь у майстер-класах, цікавилися бібліотеками.  

Бібліотека під відкритим небом “Простір дитячої уяви” залучила багато дітей, і ми надіємося, що вони стануть нашими читачами та частими відвідувачами.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top