Рубрика “Книжкова полиця”: Анна Пунсет “Подруги forever”

Бібліотека філія №10 (с.Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради до уваги читачів представляє тижневу рубрику «Книжкова полиця».

Щоразу у нашій рубриці ми будемо ділитися з вами книгою, яка лежить на книжковій полиці нашої бібліотеки і варта вашої уваги, а веде рубрику ведуча-читачка, вихованка гуртка художнього читання «Скарбниця Слова» – Юлія Витвицька. Сьогодні у рубриці книжка Анни Пунсет “Подруги forever”.

Серія Клубу червоних кедів іспанської письменниці Анни Пунсет – це книги про дружню компанію дівчаток-підлітків, які обожнюють проводити час разом. “Подруги Forever” є другою книгою серії про життя та пригоди подруг. Ця книга про дівчат-підлітків, їхню дружбу, перші закоханості і стосунки.

Подруги вирішують разом поїхати в літній табір, але поїздка Фріди може зірватися – її батьки не мають на це коштів. Дівчата не можуть цього допустити, тож беруться заробляти гроші самотужки. Марта відкриває онлайн-крамничку солодощів, Фріда починає вигулювати собак, Лісія ініціює ярмарок мрій. Та чи вдається дівчатам реалізувати все задумане, якщо лідерка касти Модних скликає найбільшу вечірку року, більше того, зумисне в той самий день, що і ярмарок?
А продовження цієї захоплюючої історії ви можете дізнатися завітавши до нашої бібліотеки.
Отож не гайте часу, а поспішайте до бібліотеки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top