Рубрика “Книжкова полиця”

У бібліотеці-філії №10 (с. Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготовлено до уваги користувачів бібліотеки тижневу рубрику “Книжкова полиця”.

Щоразу в рубриці відбувається огляд книги, яку можна знайти на книжковій полиці нашої бібліотеки і варта уваги читачів, а веде рубрику вихованка гуртка художнього читання “Скарбниця слова” – Юлія Витвицька.

Сьогодні у рубриці книжка Людмили Когут «Сага про…».
Людмила Когут – письменниця, яка у своїх творах висвітлює людські почуття, жіночі долі, переживання, складні переплетіння людських стосунків. Її книги легко читаються, наповнені відчуттям сучасного життя, зокрема, жіночого, вселяють оптимізм та добро.
Кожна людина, як дерево, має коріння. Коріння – це її родина. Роман «Сага про…» – своєрідна мандрівка словом крізь глибини родинної таємниці.Вічна тема – життя і смерть, кохання і зрада, пошук істин і переживання.
Крізь сюжетну канву роману читач доторкається до різних граней суперечливого життя членів великої родини.
Книжка стане добрим другом і порадником для кожного, хто опинився в тенетах родинних проблем.
Авторка спонукає задуматися над своїм життям, нагадує кожному, що найбільша таємниця для людини – це вона сама: її любов і ненависть, сила і слабкість, мудрість і невіглавство.
У романі виразно проступає авторська позиція :життєрадісний оптимізм, віра в добро. Роман не залишить байдужими ваші серця і душу.

То ж читайте, збагачуйтесь духовно, пізнавайте нове та насолоджуйтесь від прочитаної літератури!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top